Refstrup Leasing A/S - Mere bil end bank
Refstrup Leasing er mere bil end bank. Vi hjælper med at finde bilen, der matcher alle behov og drømme, og derefter tilbyder vi en fornuftig leasingmodel uden overraskelser. Vi har været i markedet for leasing og salg af biler siden 1973, så vi ved hvad vi taler om, og vi ved hvad kunderne tænker på; gode driftsikre biler, fornuftige priser og højt serviceniveau. Når du leaser eller køber bil hos Refstrup, er der ingen ubehagelige overraskelser. Vi gør det, vi siger, og siger det vi gør.

Finansiel leasing
Kunden har ansvaret for, at bilen, ved leasingperiodens ophør, afsættes for det i aftalen fastsatte beløb. Kunden anviser ny køber til bilen. Ansvaret for at bilen serviceres og vedligeholdes i henhold til bilfabrikantens forskrifter, påhviler kunden.

Operationel leasing
Via en månedlig leasingydelse, køber du dig ret til at bruge bilen. Serviceaftale er inklusive. Antallet af kilometer som pr. år forventes kørt, aftales ved aftalens indgåelse. Ved operationel leasing afleveres bilen ved aftalens udløb og vi står for restværdien.

Serviceaftale
Service inkl. dæk inkluderer alle omkostninger til reparationer, vedligeholdelse og udskiftning af reservedele. Af hensyn til sikkerhed og pålidelig drift, er det et must, at bilen gennemgår alle serviceeftersyn. Dermed er dine medarbejdere altid godt kørende. 

Tilvalg
Vi kan sammensætte administration af en bilflåde efter kundens behov. Alle omkostninger vedrørende bilerne kan medtages, bla. service og vedligeholdelse, brændstof, forsikring, vægtafgift, skadebehandling mm. Denne aftale indgås typisk for at skabe overblik og budgetsikkerhed omkring bilflåden. Alle forhold vedrørende bilen er dermed outsourcet.

Vejhjælp
Mange selskaber tilbyder vejhjælp som en ekstra ydelse men glem ikke, at det allerede kan være inkluderet via bilens garanti.

Kunderne siger:

  • Refstrup Leasing er min fortrukne billeverandør både på Køb og leasing af biler. Refstrup leverer en uovertruffen service.
    ROOMSERVICE, Nick Rasmussen
  • Refstrup Leasing A/S er min foretrukne leverandør af billeasing. Refstrup Leasing har fokus på mig som kunde og jeg har haft den Samme kontaktperson gennem en årrække
    STEPSTONE, Mitat Ucar
  • Jeg har gennem en årrække benyttet Refstrup Leasing A/S. Refstrup Leasing leverer flexibilitet, imødekommenhed Og beslutsomhed som er afgørende for os når vi leaser biler.
    Copenship A/S, Claus Finderup Grove, CFO